Ons team

Maak kennis met onze nerds, tovenaars en innovatieversnellers

Michiel Dondorp, programmamanager

“Data vertelt iets over het ‘wat’ maar nog niet over het waarom. Je moet voldoende systeem- en domeinkennis hebben om de data te duiden en interpreteren. En ook de inzichten die het oplevert op waarde weten te schatten. Dat is echt generalistisch werk. Ik ben er trots op dat ik over de hele breedte aan het werk ben.”

Jurgen Vrij, stagiair 3D design and printing

“In de wereld draait alles om data. De kracht ervan gaat van het opslaan van data tot het inkijken van data per periode. Door steeds meer verschillende soorten data te verzamelen kan er gekeken worden naar wat beter moet en kan in de toekomst. Met mijn 3D ontwerpen en prints geef ik die toekomst vorm.”

Eseyas Tesfai Abraha, Trainee Environmental Technologist

“Ik vind het een geweldige gedachte dat het project waar ik me mee bezighoud, blockchain, op een dag geïmplementeerd gaat worden. En dat het de manier van werken bij Croonwolter&dros hierdoor voor altijd zal veranderen. Data is de belangrijkste drijfveer om de juiste beslissingen te maken.”

Renze Vroom, applicatie-engineer

“Ik ben een echte pionier. Ik vind het leuk om te uit te zoeken of software veilig is en daarnaast vind ik het een uitdaging om nieuwe problemen op een zo elegant mogelijke manier op te lossen. Door een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de uitdaging van de opdrachtgever, kan ik helpen met het vinden van een data-gedreven oplossing.”

Ida de Bruin, stagiaire

“Bij Tech Accelerators kan ik heel veel leren, maar ook veel toevoegen. Door achter de schermen met een frisse blik, een gezonde portie eigenwijsheid en scherpte mee te denken, kan ik nieuwe perspectieven bieden. Net als de kracht van data”

Anouar Manders, data-engineer

“De snelheid en dynamiek waarmee het big-data-landschap aan het evolueren is, is indrukwekkend te noemen. Je moet in verschillende talen kunnen programmeren en met verschillende frameworks/ecosystemen werken. Ik ben erg trots op het feit dat ik een bijdrage lever aan een ecosysteem voor toekomstige data-analisten.”

Michał Szawarski, big-data-analist

“Data is tegenwoordig een basisbehoefte om goede beslissingen te nemen en de strategie te bepalen. Als je als hedendaags bedrijf competitiever wilt zijn dan de concurrentie, heb je kennis nodig. Deze kennis is de kracht van data. Het is mijn kracht om die kennis te verzamelen en te analyseren.”