Ons team

Maak kennis met onze nerds, tovenaars en innovatieversnellers

Michiel Dondorp, programmamanager

“Data vertelt iets over het ‘wat’ maar nog niet over het waarom. Je moet voldoende systeem- en domeinkennis hebben om de data te duiden en interpreteren. En ook de inzichten die het oplevert op waarde weten te schatten. Dat is echt generalistisch werk. Ik ben er trots op dat ik over de hele breedte aan het werk ben.”

Wilco Verhoef, Data Scientist

“Als data engineer breng ik structuur aan en kneed ik de chaos tot harmonie. Met mijn expertise van algoritmes en datastructuren weet ik de problemen uit de praktijk op te lossen. Dit met op het oog de bekende 3 V’s: volume, velocity, en variety. “

Alexandros Stafroulakis, Data Scientist

“It is fascinating to discover patterns and insights on data, from multiple sources that seem unrelated at the first glance. To achieve that, you need both the right domain knowledge and the right infrastructure. As Tech Accelerator, I am proud that I can contribute towards providing the appropriate systems and applying advanced algorithms to accomplish challenging goals that have real impact in the industry.”

Anouar Manders, Data Architect

“De snelheid en dynamiek waarmee het big-data-landschap aan het evolueren is, is indrukwekkend te noemen. Je moet in verschillende talen kunnen programmeren en met verschillende frameworks/ecosystemen werken. Ik ben erg trots op het feit dat ik een bijdrage lever aan een ecosysteem voor toekomstige data-analisten.”

Michał Szawarski, Data analist, IoT consultant

“Data is tegenwoordig een basisbehoefte om goede beslissingen te nemen en de strategie te bepalen. Als je als hedendaags bedrijf competitiever wilt zijn dan de concurrentie, heb je kennis nodig. Deze kennis is de kracht van data. Het is mijn kracht om die kennis te verzamelen en te analyseren.”

Kim Andjelic, Big Data Business-Analist

“Als Big Data Business Analist ben ik verantwoordelijk voor het vertalen van de behoeftes van de klant naar bruikbare oplossingen. Vooral het identificeren van de scope en hierna de analyse en een vertaalslag maken naar de uiteindelijke bruikbare doelen geeft mij energie. Ik ben gewend te denken in processen en oplossingen. Eigen initiatief tonen met daarbij de focus op technisch en inhoudelijk gebied, door mijn kritische blik en commerciële instelling verlies ik het doel niet uit het oog. Een zo optimaal mogelijke oplossing voor de klant is het allerbelangrijkste. ”

Chinmay Pathak – data-scientist, software developer

There is so much data within current industrial processes which can be leveraged to improve its performance, efficiency and costs. With Tech Accelerators, I am proud to be at the forefront of creating such data driven solutions which are creating real impact towards a reliable future.

Paulina klimczyk – data-scientist, front end developer

We live in a world where we are producing more data than ever before. As we continue to create more in greater volumes and on larger scale, the data industry is growing. With Tech Accelerators I am proud than we deliver comprehensive solutions that focus on analyzing raw data to create meaningful and insightful information which help industry companies to improve their performance.

Ninke Dijkstra – Data consultant

Dingen kunnen vaak veel slimmer. Nieuwe technologische mogelijkheden zorgen voor kansen om dingen fundamenteel slimmer aan te pakken. Vaak gebeurt dit niet omdat de dagelijkse praktijk hier in de weg staat.  Ik ben er trots op dat ik met mijn data aanpak en creatieve blik direct help in het wegnemen van administratieve en communicatieve bottlenecks. Zo kunnen mensen zich in het werk kunnen focussen op de dingen die er echt toe doen. Dat levert direct waarde op, maar ondertussen leggen we de fundamenten voor een zelflerend bedrijf dat steeds efficiënter waarde voor onze klanten weet te genereren.

Kenzo Blijenberg – Reliability engineer

Mijn doel is om met behulp van “Data Driven Decision Support” een verbindende schakel te zijn tussen onderhoud en data solutions. Waarbij ik, met trots, een bijdrage kan en wil leveren om onderhoud naar hogere niveaus te brengen. Met het uiteindelijke doel om nieuwe waarden voor onze klanten te creëren.