Wij zijn Tech Accelerators

Datagedreven innovatieversnellers met een missie. Wij halen data op, analyseren de input, verrijken het met domeinkennis en zetten dat om in een praktische, begrijpbare en hands-on innovatiestrategie.

Croonwolter&dros

Tech Accelerators is onderdeel van tech-aanjager Croonwolter&dros. Wij opereren zelfstanding, maar we hebben wel toegang tot de domeinkennis, ervaring, vakmanschap en het netwerk dat Croonwolter&dros in haar 140-jarig bestaan heeft opgebouwd. Het beste van twee werelden wordt zo gecombineerd.

Ons waarom

De wereld lijkt wel steeds complexer te worden. Vooral nu het tijdperk van de industriële digitalisering definitief is aangebroken. Het is het tijdperk van data, van machine learning en Artificial Intelligence. Gevestigde industrieën worden beproefd op hun wendbaarheid.

Het is aanpassen… of pas op de plaats maken.

Om dat laatste te voorkomen, is innovatiekracht nodig. En snel. Op het gebied van veiligheid, automatisering, circulariteit en systeemintegratie bijvoorbeeld. En daar komen wij om de hoek kijken.

Wij zijn Tech Accelerators.

Nerds cq. innovatieversnellers. Adviseurs cq. uitvoerders. Changemakers cq. tovenaars.

Wij halen data op, analyseren de input en zetten dat om in een praktische, begrijpbare en hands-on innovatiestrategie. Met flink wat enthousiasme, doortastendheid en technologisch vernuft, zetten wij alles op alles om ons doel te bereiken: het beste in mens, proces en systeem naar bovenhalen.

Zo zorgen we samen voor optimalisatie. Kostenbesparing. Interessante inzichten. Keiharde onderbouwingen. En vooral die o-zo-nodige wendbaarheid waarmee je het tijdperk van de industriële digitalisering met het volste vertrouwen kunt betreden.

Praatjes of dagelijkse praktijk? Bekijk onze cases en oordeel zelf